B&Q  KITCHEN

Projects like this rarely come around. Ben had a vision for an in-camera piece so well thought out and conceived preshoot. It was such an immense undertaking and an amazing opportunity. I was fortunate enough to be the lead of the compositing team  in Flame and Nuke.

 

Due to all the actors and set pieces moving around organically, we focused on rebuilding some of the kitchen units to align visually. Some set pieces were augmented, some touched up and others constructed entirely in 3D.

 

The floor was a particularly difficult element to approach. The studio floor had became very dirty and marked during the shoot. A full floor replacement was needed. We approached this in Nuke, with 3D projection.

Show More

Post Production House: The Mill

Director: Ben Scott

Agency: WCRS

© 2019 by JamesMac.